news 08.09.2013

Нов Тинекс маркет во Драчево

news 12.07.2013

Со настапот на светски познатиот баритон, оперската ѕвезда од Русија Дмитри Хворостовски, вечерва во 21:00 часот ќе биде отворено 53-то по ред издание на најпознатата музичко-сценска манифестација во Македонија, „Охридско лето“.

news 10.07.2013

Тинекс склучи соработка со Банката за храна во Македонија и се приклучи на кампањата за непотребно фрлање на храна

news 16.06.2013

Mavrovo Tour 2013

news 14.06.2013

Донација во институтот за белодробни заболувања кај децата Козле

Прва  Претходна  ...  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Следна  Последна