news 12.05.2013

Традиционално и оваа година, Тинекс преку платформата ,,Тинекс, ти и јас'' го поддржа денешниот Скопски маратон. Со задоволство маратонците ги поддржавме со пакет енергетски производи од Тинекс во вредност од околу 50.000 денари, преку платформата „Тинекс, ти и јас“, и авионски карти во вредност од 75.000 денари преку агенцијата Travel Solutions, и овозможивме да видите дел од маратонот сниман од воздух со помош на Тинекс цепелинот.

news 25.03.2013

По повод на Светскиот ден посветен на лицата со Даунов синдром, во рамките на платформата Тинекс, ти и јас дониравме 60.000 денари за нивното Здружение ,,Трисомија 21''

news 14.01.2013

„Тинекс ти и јас“ во текот на 2012 година инвестираше 17.500.000 денари

news 14.12.2012

Караван со пакетчиња за децата со посебни потреби

news 05.12.2012

Нови апарати за стерилизација на воздухот за Клиниката за детска хирургија во Скопје

Прва  Претходна  ...  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Следна  Последна