news 10.09.2012

Игри без граници

news 23.08.2012

Донација за Македонската заедница во Гора, Косово

news 10.07.2012

„Тинекс” со донација за новородените бебиња на Клиниката за гинекологија во Скопје

news 05.06.2012

На семејниот викенд во Годел се друживме со маскотите Пингви и Лав. Семејното дружење го заокружуваме со уште еден семееен викенд на 9 и 10 јуни во Супер Тинекс Првомајска

news 22.05.2012

Минатиот викенд семејното дружење беше навистина забавно и распеано. Ве потсетуваме на нашето следно семејно дружење на 2 и 3 јуни од 8 до 22 часот во Супер Тинекс Годел.

Прва  Претходна  ...  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Следна  Последна