news 03.06.2013

Нов Тинекс маркет во Струга

news 19.05.2013

Kick Off Picnic

news 12.05.2013

Традиционално и оваа година, Тинекс преку платформата ,,Тинекс, ти и јас'' го поддржа денешниот Скопски маратон. Со задоволство маратонците ги поддржавме со пакет енергетски производи од Тинекс во вредност од околу 50.000 денари, преку платформата „Тинекс, ти и јас“, и авионски карти во вредност од 75.000 денари преку агенцијата Travel Solutions, и овозможивме да видите дел од маратонот сниман од воздух со помош на Тинекс цепелинот.

news 25.03.2013

По повод на Светскиот ден посветен на лицата со Даунов синдром, во рамките на платформата Тинекс, ти и јас дониравме 60.000 денари за нивното Здружение ,,Трисомија 21''

news 14.01.2013

„Тинекс ти и јас“ во текот на 2012 година инвестираше 17.500.000 денари

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Следна  Последна