news 11.04.2017

Мери Мирческа од Тинекс освои второ место на „Corfu Mountain Trail 2017”

news 09.03.2017

Отворен новиот Струга 2 Дисконт

news 16.02.2017

Тинекс главен спонзор на хуманитарната манифестација „ Слатка Мистерија 2017“ во организација на ХО„Ангелчиња“ и Општина Гази Баба

news 07.08.2016

Тинекс во хумана акција за помош на поплавените подрачја во Скопје

news 08.01.2016

Тинекс донираше 1150 прехрамбени пакети во општина Пустец

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Следна  Последна